Коди Фен Форум България

Пълна версия: Проблем с BG REPO - MAC
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Здравейте! От известно време като стартирам Коди на мак ми показва, че няма активни PVR клиенти и ми дава да активирам поне един. До преди няколко дена си работеше Fusion + IPTV Simple client-a,сега не мога да го активирам. Не знам защо. Другото, което е, че бг репото ми дава грекшка: could not connect to repository. И не само то, а и официалното. Та затова според мен не ми дава да активирам симпъл клиента - не работят репотата. Какъв може да е проблема? При положение, че работеше преди 2-3 дена.
(31-05-2016, 16:18)ZZlatev написа: [ -> ]Здравейте! От известно време като стартирам Коди на мак ми показва, че няма активни PVR клиенти и ми дава да активирам поне един. До преди няколко дена си работеше Fusion + IPTV Simple client-a,сега не мога да го активирам. Не знам защо. Другото, което е, че бг репото ми дава грекшка: could not connect to repository. И не само то, а и официалното. Та затова според мен не ми дава да активирам симпъл клиента - не работят репотата. Какъв може да е проблема? При положение, че работеше преди 2-3 дена.

с деактивиране или с деинсталиране пробвал ли си на IPTV Simple ? ... или в конфигурацията му сигурно нещо се е объркало м3у листа...локацията.
Не, не съм. Нищо й няма на листата - въведена си е правилно и работеше. Просто репотата не работят и мен тва повече ме притеснява. Ще пробвам да го деинсталирам, но ще трябва да го инсталирам от външен източник, не от репото.
Репотата просто не работят. Пробвах да ги ъпдейтна - не става. Пробвах да инсталирам някакво друго репо - не става. Най-странното е, че добавките си работят от бг репото, но като пусна опцията "ТВ" всеки път ми казва,че не може да открие активен пвр клиент, като наистина иптв симпъл клиента е деактивиран, а всъщност съм го активирал. Ще пусна лог по-късно от грешката на прв клиента.

http://dox.abv.bg/files/fdw?eid=133236060
Линка който си пуснал не е активен.