Коди Фен Форум България

Пълна версия: Добавка за български телевизии
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Здравейте, нов потребител съм в този форум. Приветствам всички. Трябва ми безплатна добавка в Коди за всички български телевизии. В Нидерландия съм надявам се че ще е възможно чрез Коди да гледам безплатно български телевизии. Ако може да ми кажете и как да си настроя добавката/добавките ще бъда много благодарен. Благодаря предварително.
(03-12-2023, 23:09)margi4a написа: [ -> ]Здравейте, нов потребител съм в този форум. Приветствам всички. Трябва ми безплатна добавка в Коди за всички български телевизии. В Нидерландия съм надявам се че ще е възможно чрез Коди да гледам безплатно български телевизии. Ако може да ми кажете и как да си настроя добавката/добавките ще бъда много благодарен. Благодаря предварително.

Такова животно нЕма Wink Има тук-таме някоя, която се появява, но бързо си заминава, като добавката за СеирСандък. И да има някаква направена, тя не е поместена публично.
Привет на всички! Исках да споделя за два сайта, които напоследък станаха неизменна част от ежедневието ми - https://telekabeltv.bg/ и https://netcinema.bg/. Независимо дали сте фен на сериалите или предпочитате разнообразието на онлайн телевизията, тези сайтове предлагат всичко, от което може да се нуждаете. Лично аз обичам да разнообразявам вечерите си между любимите ми сериали на Netcinema и актуалните телевизионни програми на TelekabelTV. Те предлагат удобен интерфейс, качество на стрийминга и разнообразие от съдържание, което е трудно да се намери на друго място.