Коди Фен Форум България

Пълна версия: Две различни инсталации на Коди
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2
Здравейте! Бих желал да разбера възможно ли е на едно устройство под Андроид операционна система да се инсталират два независими един от друг модула /примерно 18.9/ на Коди и ако може как по-конкретно се прави това? Благодаря предварително.
Здравей. Ако питаш за две версии на Коди на едно Андроид устройство не става. Какво искаш да направиш по точно?
Да инсталирам различни адони, единият от които е с ПВР и когато го инсталирам трие всички останали.Може да не са точно еднакви версиите, но да са различни модули
Може да пробвате да инсталирате едно "нормално" КОДИ и някой форк на КОДИ-примерно SPMC.
Този форк от къде бих могъл да го сваля и да опитам?
Мисля, че го и ма и в Google Play.
SPMC вече не се разработва, затова имайте предвид, ако ще инсталирате в нов Андроид (11, 12 и т.н.), че може и да не стане.
На телефоните с нови Андроиди има вградена опция за клониране на приложения и така може да имаш две самосиндикални инсталации на всяко едно приложение. Не съм убеден обаче, дали Андроид ТВ има такава опция за клониране. Има разни приложения, като App Cloner, но не съм ги тествал, да видя дали вършат работа.
(01-11-2022, 16:53)martinstz написа: [ -> ]На телефоните с нови Андроиди има вградена опция за клониране на приложения и така може да имаш две самосиндикални инсталации на всяко едно приложение. Не съм убеден обаче, дали Андроид ТВ има такава опция за клониране. Има разни приложения, като App Cloner, но не съм ги тествал, да видя дали вършат работа.
Да Клониране т.е. една и съща версия на дадено приложение с две различни профилни директории за тях, за да можеш да се впишеш с два различни фейсбука например... Апликацията иначе си е една и съща и през магазина си се самоъпдейтва при всяка възможност, а човека искаше нова и стара версия в паралел.
Страници: 1 2