Коди Фен Форум България

Пълна версия: мнение за тези Smart TV Box?
В момента виждате орязана версия на нашия форум. Вижте пълната версия с подходящо форматиране.
Страници: 1 2
Здравейте момчета.Решил съм да си купувам Smart TV Box от нисък клас и ми е нужно
компетентно мнение.Насочил съм се към ето тези устройства,кое ще върши работа?

http://www.aliexpress.com/item/i8-Russia...9d35165362
http://www.aliexpress.com/item/MX2-1G-8G...2f7e0c1c2a
http://ru.aliexpress.com/item/2016-New-T...ee17a25e3f

Ако има за тези пари нещо пробвано и се знае,че работи,казвайте момчета.Благодаря ви!
Вероятно всички ще работят, но като за цената си. Аз имам едно подобно, Кодито крашва доста често, особено при гледане на Асетрийм потоци... Освен това 8 ГБ е много малко свободно място и ще трябва да боднеш допълнително. При мен постоянно се запълваше от неизтрити кешове и тем подобни...

Общо взето вършат работа, но трябва да си готов за ядове...
Моят съвет е преди за купиш каквото и да е от този сайт (известен с това, че продава евтини китайски ментета) да прочетеш какво е написал Majide по въпроса https://kodibg.org/forum/thread-70.html и да отделиш малко време за проучване с помощта на гугъл за да вземеш правилно решение.
Благодаря ви за отговорите момчета
Моля за съвет? Предстои ми подписване на договор за интернет и ТВ на Виваком. Това, което ме интересува е дали мога да инсталирам на някой от Android TV Box-овете приложението на Виваком за телевизия - TV Go? Имам Sony Android TV, но там това приложение го няма.
Приложението им не е съвместимо със Sony Android TV. Всяко друго устройство базирано на Android би трябвало да може да се инсталира.
Аз съм го инсталирал на два бокса и работи перфектно, но честно казано, предпочитам добавката в Kodi. Защо не пробваш на телевизора с нея? Има тв на живо и записи.
Искам да използвам Android TV Box на дъщеря ми на телевизора, а той не е с Android. Проблема е, че това, което прочетох за Android TV Box-овете е, че някои от тях са с Android TV, което означава, че не мога да инсталирам приложението на тях, но пък съвета, който ми даде за добавката е добър. Благодаря!
Телевизор с Android и TV Box с Android (без значение с Android OS или Android TV) са две различни неща?
Знам, че са различни. Може би не се изразих правилно. Исках да кажа, че има Android TV Box-ове, които се разпознават от Google Play Store като Android TV и не дават инсталация на голям набор от приложения. Не знам на кой точно модел Android TV Box да се спра, за около 60лв, който да съм сигурен, че е с чист Android.
(31-08-2018, 15:39)sapiora написа: [ -> ]Знам, че са различни. Може би не се изразих правилно. Исках да кажа, че има Android TV Box-ове, които се разпознават от Google Play Store като Android TV и не дават инсталация на голям набор от приложения. Не знам на кой точно модел Android TV Box да се спра, за около 60лв, който да съм сигурен, че е с чист Android.

Пиши ми на лично от къде ще го купуваш за да ти кажа кой модел ще е най удачен за парите с които разполагаш
Страници: 1 2