Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3D
#1
Здравейте,инсталирах Коди на ТВ Сони с андроид ,в Бг плугина (MUVIBG) има 3D филми,някой знае ли как се стартира 3D-то.Отваря го на два екрана ,един върху друг ,но няма опция да му дам за да го подкара.
Отговори
#2
Ako става дума за "истинско" 3D (MVC, като в блурей дисковете), а не кодирано в два полу-кадъра ляво/дясно или горе/долу. Това дава възможност да се гледат 3D филми от ISO файлове, без да трябва предварително да се "изпичат" върху BD-медия и без 3D blu-ray плейър. Тези, които се на сайта са кодирани в два полукадъра, съответно с двойно по-ниска резолюция. 3D с пълна резолюция ще може да се гледа само от блу-рей носител или .ISO файл.
Отговори
#3
Погледнете точка 2.2
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#4
Здравейте. Имам tv box с Amlogic S812/2GB RAM и мога да гледам 3D Blue ray .ISO файл. Това става обаче става с версия на Kodi Vidon http://vidon.me/vidon_xbmc.htm Поддържат се не всички процесори, но S812 и S805 се поддържат със сигурност. За съжаление, мисля, че няма как това да стане на всеки смарт тв или OpenElec. Но може и да греша. Всеки случай разликата наистина е огромна. Компресиран .mkv 3D много рядко става за гледане.
Отговори
#5
Задаваш въпрос или рекламираш видон ?
Отговори
#6
(01-12-2016, 22:13)TUISTERa написа: Задаваш въпрос или рекламираш видон ?

Не рекламирам! Наистина има платена версия на видон, но няма никакъв смисъл от нея, поне за мен. Не задавам въпрос, а давам информация, която може да е полезна за някого....
Отговори


Отваряне на: