Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kodi Text to Speech & Voice Assistant
#1
Някой пробвал ли е вече Kodi TTS добавката? Навърта се наоколо от 2014г. насам, но чак сега я забелязвам? Интересно дали ще позволява да се изчитат субтитрите на глас, както правеше един известен преди време корейски плейър...да не му казвам името Cool  Трябва да се разгледа.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#2
Не знам дали ще става за субтитри ако няма някаква банка с български глас. Открих това видео и не виждам смисъла добавката да ми чете какво показвам на екрана.

Отговори
#3
Има вятър в посока, създаване на Google Assistant за Kodi... а може и някоя Алекса или К*ртана да изпреварят Smile  Ще бъде много фенско, да си речиш на дистанционното "пусни ми спорт на Кодито" и асистентката да каже "А бира и картофки не искате ли? Проверих, че имате три бири в смарт хладилника, а картофки можете да си поръчате за 3.50 с доставка с дрон за 15мин."
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#4
Явно не сте разбрали смисъла на добавката, когато пуснете клипчето веднага излиза надпис: " addon which may help the visually impaired" на български ще рече, вероятно би била в помощ на хора със зрителни проблеми (нямат в момента очила или контактни лещи или зрението им е доста увредено). При коди 17 е отделено по-голямо внимание на тази група от хора.
Освен за visual impairment има и аддони за hearing impairment (слухови проблеми). 
В Северна Америка ТВ операторите за задължени да подсигурят достъп на тези групи от хора до минимум 60% от каналите които предлагат.
Отговори
#5
Благодаря колега, тази добавка я знам. Просто реших да пиша в нейната тема и да не правя нова само заради въпросната "клюка". Идеята е, че някога ще се вгради гласов асистент в Коди и не съм казвал, че вече е направено, нито пък, че има нещо общо с TTS добавката. Все пак още веднъж благодаря за разясненията - явно аз съм се изразил прекалено неясно.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  [УРОК] Как да създадем video addon за Kodi Media Center Majide 52 70,135 , 00:48
Последна публикация: Majide
Lightbulb Как да номерираме версията на Kodi addon? Majide 0 2,729 09-04-2017, 17:00
Последна публикация: Majide

Отваряне на: