Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблем с M3U файл
#11
Колкото до Диемите голяма заслуга за тях има Домус Ага. Едва ли много хора искат да плащат, за да гледат пародията български футбол. Макар, че е хитро да се вкара английското първенство, за да се плаща и да върви българското. Всичко в тази държава е така Big Grin Сега като свърши договора за английското и го вземат Мтел, тогава ще видим кой ще плаща по 4лв на Диемите. И да не съм разбран погрешно да кажа, че нямам нищо против тези 4 лв.. Който иска да гледа - да плаща. Въпроса е да не се плаща за български футбол. Голяма част от тези пари отиват в джоба на Домус Ага, а не при клубовете, както е на запад. Дава се пример със запад, че там се плаща, за да се гледа, ама клубовете имат голяма печалба на сезон точно от ТВ права. А тук Домуса си прави каквото си поиска.

Понеже излизаме извън темата. Rtk, погледни тази тема http://kodibg.org/forum/thread-201.html
Отговори
#12
(22-02-2017, 15:14)ZZlatev написа: Колкото до Диемите  голяма заслуга за тях има Домус Ага. Едва ли много хора искат да плащат, за да гледат пародията български футбол. Макар, че е хитро да се вкара английското първенство, за да се плаща и да върви българското. Всичко в тази държава е така Big Grin Сега като свърши договора за английското и го вземат Мтел, тогава ще видим кой ще плаща по 4лв на Диемите. И да не съм разбран погрешно да кажа, че нямам нищо против тези 4 лв.. Който иска да гледа - да плаща. Въпроса е да не се плаща за български футбол. Голяма част от тези пари отиват в джоба на Домус Ага, а не при клубовете, както е на запад. Дава се пример със запад, че там се плаща, за да се гледа, ама клубовете имат голяма печалба на сезон точно от ТВ права. А тук Домуса си прави каквото си поиска.

Понеже излизаме извън темата. Rtk, погледни тази тема http://kodibg.org/forum/thread-201.html

От тази година са и по 5лв., даже. Но пък, честно да ти кажа, аз не гледам английското първенство, но като заклет фен на Берое, си плащам за да мога да ги гледам и всъщност май-май гледам само по два мача на месец по тези телевизии!
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
#13
(22-02-2017, 01:42)xbmcbg написа: Аз разсъждавам по-различно вероятно защото живея в друга среда  Smile и съм си научил урока, че когато парите с които разполагам не са достатъчни трябва да увелича часовете за работата или да си повиша квалификацията, друг законен начин няма.
Зная, че за да има повече интересни мачове или филми в даден ТВ канал собственикът му трябва да има необходимите налични средства с които да заплати съответните права за излъчването на дадено събитие. На кратко плащате си 4-те лева за Диема Спорт и гледате, в противен случай гледате мачове на запис или изобщо не гледате. Твоите дребни сметки нараняват всички изрядни платци на канала защото те дават своята лепта това да се случи, а тарикатите прецаквате системата.

Първо да доуточня, че имам предплатен абонамент за 1г към Булсатком пакет Премиум за 18.80лв !
Не плащам за Диемите понеже не ми остава много време за ТВ, но ползвам акаунта на зет ми който има пълният пакет + Фюжъна но не се занимава с компютри и андроид боксове, гледа си само от ТВ-то.
До тук не виждам нищо нередно и не знам за какви дребни сметки за каква нелегална телевизия говориш ?!?
Не те знам къде и в каква среда живееш, нито какъв е стандарта ти на живот.....а и слабо ме интересува.
Само ще ти кажа , че единият от моите приятели е със сериозно заболяване и кара месеца със 169лв инвалидна пенсия, другият освен че има 2 деца се грижи и за майка си която също има здравословни проблеми и ежемесечна нужда от скъпи лекарства.
Кажи ми как да си позволят хората да отделят 20лв+ на месец при всичките тези проблеми, и с какво аз ощетявам нещастниците от Булсатком, които предлагат некачествена услуга за която аз си плащам?
Накрая само ще добавя като пожелание към всички останали от този форум /без теб, ти си си научил вече урока/ 

 "Ако можеш да помогнеш на човек – помогни му. Ако не можеш да помогнеш – помоли се. Ако не можеш да се молиш – помисли добро за човека"
Отговори
#14
Казах ти къде да прочетеш. Темата няма нищо общо вече...
Отговори
#15
Познавам много хора, които гледат диемите само заради българското включително и аз.
Какво означава ДОмус момус или който и да е ага взимал парите. То пък големите пари... Сигурен съм че Диемите са на пълна загуба. А мтел и да купят английското какво от това - същите тотално бездарни коментатори гледам ползват нищо няма да се промени. Пак същия брой хора ще си платят и същия брой хора ще търсят пиратски линкове. И след има няма 3-4 години Мтел Спорт ще фалира и на негово място ще дойде друг и така вовеки веков.

Понеже пишем всички оффтопик ще преместя мненията в друга тема...
Отговори
#16
(22-02-2017, 17:53)rtk написа: Само ще ти кажа , че единият от моите приятели е със сериозно заболяване и кара месеца със 169лв инвалидна пенсия, другият освен че има 2 деца се грижи и за майка си която също има здравословни проблеми и ежемесечна нужда от скъпи лекарства.
Кажи ми как да си позволят хората да отделят 20лв+ на месец при всичките тези проблеми, и с какво аз ощетявам нещастниците от Булсатком, които предлагат некачествена услуга за която аз си плащам?
Накрая само ще добавя като пожелание към всички останали от този форум /без теб, ти си си научил вече урока/ 

 "Ако можеш да помогнеш на човек – помогни му. Ако не можеш да помогнеш – помоли се. Ако не можеш да се молиш – помисли добро за човека"
Скоро имате избори, така че можете да промените ситуацията. Всичко е във вашите ръце, аз няма да гласувам понеже съм навън много години и смятам, че нямам морално право да ви определям как да живеете. (веднъж гласувах и някой реши, че моят вот трябва да бъде трансформиран за бат Сали - мерси, но така не съм гласувал)
В моят квартал навсякъде има табели - не кради съседите гледат и за последните 20 години не съм чул да е имало кражба.
Смени си nick name на Робин Худ щом си поел социалните функции на държавата в свои ръце, по твои правила сходни с неговите.
Отговори
#17
Здравейте, за първи път пиша, досега съм намирал отговор за моите проблеми и не ми се е налагало. 
От известно време ползвам Коди на Линукс Минт и от вчера ъпдейтнах всичко и не може да се генерира M3U файла от добавката на булсат. Ако някой знае къде бъркам ще съм благодарен.
Отговори
#18
Най-добре пиши в подходящата тема - в зависимост от това коя версия на добавката ползваш. Там повече хора ще могат да ти отговорят.
Отговори
#19
(22-03-2017, 18:56)Electron написа: Здравейте, за първи път пиша, досега съм намирал отговор за моите проблеми и не ми се е налагало. 
От известно време ползвам Коди на Линукс Минт и от вчера ъпдейтнах всичко и не може да се генерира M3U файла от добавката на булсат. Ако някой знае къде бъркам ще съм благод
Ще цитирам Majide, защото съм напълно съгласен с него и съм ял попарата на ментака
Цитат:С такива дистрибуции като ментата стават проблеми при ъпгрейд понякога заради различните хранилища: имат си и свои с минимален брой собствени пакети, а имат и чужди (на Убунту или на Дебиан) заради голямото количество софтуер...  На ваше място бих сложил някой от официалните клонове на Убунту (изброени на сайта им) или чист Дебиан и няма да се занимавам с безмислени чуденки!
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
Wink Проблем с Kodi за AppleTV undeath 4 1,119 29-02-2024, 05:07
Последна публикация: sarika78
  Проблем с субтитри kaneto007 3 347 21-02-2024, 17:21
Последна публикация: martinstz
  Проблем с Коди RAKCHO 11 898 19-02-2024, 21:08
Последна публикация: Majide
  Проблем с мрежата за интернет ROBERT 9 3,632 12-01-2024, 18:18
Последна публикация: sarika78
  Проблем с Kodi и Zamunda Kose 1 549 19-12-2023, 16:34
Последна публикация: martinstz

Отваряне на: