Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Здравейте пичове
#1
Здравейте пичове.Вчера ми пристигна тоя красавец 2016 X96 2GB/16GB Android 6.0 TV Box Amlogic S905X Quad Core Kodi 16.1 за около 37$.Тия дни му чакам и едно дистанционно от тия с клавиатурка и mousepad.Та не знам това ли е най-подходящата тема ама да ви благодаря за страхотното форумче.Наскоро съвсем случайно го открих и определено има много какво да се научи от тука. Smile
Отговори
#2
Извинявам се, че може леко да се получи като спам, но съм нов в тази сфера и видях, че за този плъгин май има още една тема освен тази и доста писано като цяло.Та мисълта ми е някой може ли да ми каже от къде да изтегля плъгина(видях как се инсталират плъгини вече) защото доста е писано и не знам къде точно да гледам и чета.Просто одеве един приятел ми даде име и парола за булсат иптв и искам да пробвам да видим дали ще успея.Благодаря предварително и моля да ме извините ако коментара ми не е на точното място.
Отговори
#3
(29-10-2016, 02:58)infinity911 написа: Извинявам се, че може леко да се получи като спам, но съм нов в тази сфера и видях, че за този плъгин май има още една тема освен тази и доста писано като цяло.Та мисълта ми е някой може ли да ми каже от къде да изтегля плъгина(видях как се инсталират плъгини вече) защото доста е писано и не знам къде точно да гледам и чета.Просто одеве един приятел ми даде име и парола за булсат иптв и искам да пробвам да видим дали ще успея.Благодаря предварително и моля да ме извините ако коментара ми не е на точното място.

Четеш тази тема. Сваляш си предпоследната версия от тук. С малко четене ще видиш как се зарежда плъгин от zip файл. А малко по-напред, в тази тема, виж как да не позволиш да ти се ъпдейтне плъгина до последната версия.
Отговори
#4
natrov, благодаря много.След малко се изпъвам на дивана да доразцъкам бокса и ще видя до къде ще я докарам преди да заспя. Smile
Отговори
#5
Infinity911, 
Добре дошъл!!!
Отворих ти твоя тема, пиши си в нея.
Предполагам, че се сещаш - когато боднеш лозова пръчка не пиеш вино веднага. Отдели малко време и за четене на форума за да се ориентираш по-добре.
Отговори
#6
xbmcbg, Благодаря.Ще се разчета днес по-подробно във форума.Вече схванах някои неща, но това КОДИ си е голяма занимавка... поне за мен.
Отговори
#7
Имам още едно въпросче на което не можах да намеря отговор във форума... някой от вас инсталирал ли е Hyper TT Build на Top Tutorials в комбинация с БГ Хранилището(няколко добавки от него)?Просто като инсталирах Хипер ТТ Билда и тотално неможах да си намеря адд-оните за телевизия от бг хранилището - инсталирани са обаче понеже това Хипер ТТ ми променя скина и не мога да се ориентирам.. направо се загубих... Big Grin
Отговори
#8
System > Addons ?
Отговори
#9
(29-10-2016, 17:02)ZZlatev написа: System > Addons ?

Абе май ги намирах от там ама дали ще стане работата...щото преди това от Видео влизах и така ги намирах ама ще сложа пак репо-тата и ще пробвам, че одеве нещо се ос*ра коди-то взе да забива и го занулих та сега на ново ще пробвам.

Също така дали би препоръчал някой билд различен от Hyper TT -> защото като гледах много го хвалят тоя билд и е бая разнообразен.

Другото което ми е много интересно...значи бокса съм го забил на един 42 инчов Philips FullHD -> обаче е стар модел тв-то може би 2007-2009 година някъде...нали през HDMI Кабел - 1080п 60хз резолюция всичко както си му е реда обаче леко ми реже картината по ъглите...с някакви милиметри е ама ме дразни -> примерно в коди асовника горната част на цифрите горе в дясно да речем е леко резната - така е и с другите страни/ъгли.
Отговори
#10
[Изображение: Screenshot_from_2016_10_29_09_45_02.png]
Сменя се от Video Calibration
Отговори


Отваряне на: