Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Излезе Kodi 16.0 – Jarvis
#1
Преди седмица излезе Kodi 16.0 – Jarvis. Ъпдейтнахте ли? Има ли проблеми? За raspberry pi2 под openELEC още няма built, но ще го направя като излезе.

Вече има Event Logging и Long Press.
Kodi 16.1 (т.е. myKodi 16.1) на QNAP  Cool
Kodi 16.1 на Windows 10
Отговори
#2
Прочетете коментарите на потребителите под анонса, в официалния сайт на Kodi. Ако има нещо за оплакване, много вероятно е все някой потребител да го е споменал именно там. Ако искате максимално стабилна версия, инсталирайте само XX.2 версиите и пропускайте всички останали (XX.0 и XX.1) въпреки, че и те са именувани за стабилни, но често имат нефикснати бъгове.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#3
Хм май вярно най-добре да четем други сайтове понеже тук както каза и един друг потребител ще си остане само място където хората ще влизат да се оплакват от addon-ите и ще питат за най-тънката възможност да си сложат Коди. Явно тук други теми не са желани, не са и възможни. Останете си със здраве и успех с разработките! Heart
Kodi 16.1 (т.е. myKodi 16.1) на QNAP  Cool
Kodi 16.1 на Windows 10
Отговори
#4
(27-02-2016, 22:13)Majide написа:
Прочетете коментарите на потребителите под анонса, в официалния сайт на Kodi. Ако има нещо за оплакване, много вероятно е все някой потребител да го е споменал именно там. Ако искате максимално стабилна версия, инсталирайте само XX.2 версиите и пропускайте всички останали (XX.0 и XX.1) въпреки, че и те са именувани за стабилни, но често имат нефикснати бъгове.
Ревърснах на 15.2 новата версия е "piece of junk"
Отговори
#5
Цитат:
...Явно тук други теми не са желани, не са и възможни...
Не съм на вашето мнение по този въпрос.

M-r Pepo, именно от теб и всички останали потребители регистрирани в този форум зависи какво ще бъде неговото бъдеще. Аз, kodi_dev и harry_gg не сме бюро справки, пък и нито имаме времето, нито ни плащат за това. При условие, че с едно бързо търсене в Google или официалния форум на Kodi можете да откриете много повече информация, не разбирам защо сте разочарован!? Българският Kodi Фен Форум е само на няколко месеца и в момента го посещават редовно... около 35 човека (относително казано). Разбирам, че имате високи очаквания от нас, но и ние също имаме някакви очаквания от вас! Не искайте наготово всичко да ви поднасяме на тепсия, а вземете да помогнете малко в локализацията на български на отделните ръководства от Kodi wiki. Ако имате някакъв опит в програмирането и желаете да станете част от екипа ни, също сте добре дошли Wink
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#6
Сложих 16 и нямам никакви проблеми засега.
Отговори
#7
Pepo, успокой се това е реалността.
В България трябва да направят паметник на KODI_DEV, защото благодарение на него и неговото приложение за Булсат и в село Тарапонтиево вече знаят за КОДИ. Не е за подминаване и факта, че в България вече трудно ще намериш "умен" телефон в който няма инсталирано КОДИ - пази боже сляпо да прогледа.
Majide e савършено прав - 3 човека немогат да направят чудеса независимо от огромият им ентусиазъм, има и други българи които правят приложения, но те са израснали извън България и не могат/желаят да говорят/пишат на български, те имат различни предстaви за света от хората които искат да гледат филми на български или с български субтитри и за това не се включват в този форум.
Отговори
#8
Не бива да се "изкоренява" всякакво желание за дискусия било то и по тема, която може да се прочете на друго място. Не забравяйте, че много хора не са на ти с английския или технологиите и реално искат обяснение на прост език или потвърждение, че при един ъпдейт на 16 примерно няма да изгубят bulsat-a и да се налага да преинсталират всичко. Защото ако на мен и на теб ни отнема 30 мин да преинсталираме всичко, то има хора, на които ще им е нужен 1 ден. Бил съм и по други форуми и там всеки споделя мнения и иска съвети.

Тази тема е показателна. Исках да направя дискусия за новата версия на Коди, а не офф топик. Не се получи. Ще опитам пак с друго.

ПС: Паметниците ги открива ББ...
Kodi 16.1 (т.е. myKodi 16.1) на QNAP  Cool
Kodi 16.1 на Windows 10
Отговори
#9
Форума се напълни с готованци, всеки чул, разбрал за Kodi и видял български форум и "Ще питам те са ми длъжни" (не визирам pepo не се засягай). Има толкова туториали в интернет, че глава да те заболи, но нали някой ни е длъжен. Това е и причината да влизам все по-рядко и да избягвам да пиша. Като знам, аз как сам се бъхтих, еми няма да да диктувам на някой щото го мързи да мисли. Понякога завиждам на нервите на @xbmcbg @Majide @kodi_dev и @harry_gg.

ПП: По темата на телефона ми се ъпдейтна и до сега не съм забелязал ядове, но на лаптопа нямам намерение да го ъпдейтвам скоро.
Отговори
#10
Айде и аз да се включа. Знам, че не е свързано с Kodi 16, но ме напъва. За да няма засегнати ще си кажа моята гледна / отправна точка.
1. Ако някой не иска да си помогне то друг НЕ трябва да се опитва.
2. След като някой не иска да инвестира време в нещо което твърди, че му трябва / иска то ТОЙ НЯМА основание да изисква от другите да по попиляват своето време, особено без да бъде компенсирани.
3. На никой не съм длъжен да предоставям дадена услуга безплатно, още повече когато могат сами да си услужат, вместо да се оплакват. Но пък от друга страна така оценяваш другите.

Общо взето това е.

А сега за Kodi 16 - работи си добре, радвам му се още от бета версии те (разбира се там имаше някои проблеми).
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Kodi проблем с торенти FS 4K Max crusheraaa 14 3,070 02-04-2024, 13:17
Последна публикация: Aashvi78
Wink Проблем с Kodi за AppleTV undeath 4 1,285 29-02-2024, 05:07
Последна публикация: sarika78
  Проблем с Kodi и Zamunda Kose 1 652 19-12-2023, 16:34
Последна публикация: martinstz
  Kodi PC qbadabaduuu 9 1,767 15-12-2023, 13:11
Последна публикация: m1TeT0
  Kodi 19: Грешка-dependency xbmc python 2.1.0 could not be satisfied i_deni 22 14,166 30-10-2023, 20:55
Последна публикация: irongrip

Отваряне на: